Tłumaczenia informacji i ciekawostek z UE i ze świata
- 23_wplyw_spiruliny_na_jakosc_miesa_brojlerow_26.pdf
- 22_mniejszy_slad_weglowy_dzieki_europejskiej_soi_24.pdf
- 21_wtretowe_zapalenie_watroby_jako_choroba_pierwotna_25.pdf
- 20_jaki_jest_dopuszczalny_poziom_redukcji_bialka_w_paszy_dla_brojlerow_23.pdf
- 19_juz_wkrotce_-_szybkie_i_bardzo_dokladne_testy_hpai_wykonywane_na_fermach_22.pdf
- 18_od_jajka_do_udka_kurczaka_w_jednej_firmie_rodzinnej_21.pdf
- 17_optymalizacja_wydajnosci_hodowlanej_poprzez_zwiekszenie_zywotnosci_19.pdf
- 16_potargane_piora_stan_przemyslu_drobiarskiego_w_nigerii_18.pdf
- 15_wplyw_halasu_na_produkcje_drobiu_jest_czesto_pomijany_19.pdf
- 14_rozwiazania_ssztucznej_inteligencji_nowej_generacji.pdf
- 13_ekspansja_brics_zwieksza_kontrole_nad_rynkiem_drobiu_15.pdf
- 12_podstawowe_elementy_zarzadzania_antybiotykami_w_branzy_drobiarskiej_14.pdf
- 11_identyfikacja_i_specjacja_oocyst_u_indykow_13.pdf
- 10_praktyczne_podejscie_do_optymalnej_jakosci_jaj_12.pdf
- 9_odkrycie_zrodla_dochodu_dzieki_likierowi_jajecznemu_11-1.pdf
- 8_brak_popytu_na_wolniej_rosnace_brojlery_w_danii_8.pdf
- 7_zrozumienie_chorobotworczych_szczepow_escherichia_coli_u_ptakow_7.pdf
- 6_naturalna_zmiennosc_ksztaltu_dzioba_wplywa_na_dziobanie_pior_5.pdf
- 5_korzystny_wplyw_kwasow_organicznych_w_produkcji_brojlerow_o_wyzszej_gestosci_obsady_6.pdf
- 4_mniej_samcow,_wiecej_kryc_4.pdf
- 3_caly_lancuch_produkcji_drobiu_musi_odniesc_korzysci_3.pdf
- 2_ostatnia_uncja_wzrostu_nie_jest_najwazniejsza_2.pdf
- 1_powiazanie_mikrobioty_brojlerow_z_ich_wydajnoscia_1.pdf